Byg nyt hus eller nyt sommerhus til alle formĂĄl

​Hos Tømrer- og Snedkermester Torben Frandsen, tilbyder vi alle former for nybyggeri for private og erhverv. Vi løser både små og store opgaver og kan bygge nyt hus og mere, som eksempelvis ny carport, udestue, børnenes legehus eller måske et anneks til gæsterne. Ud over nyt hus, kan vi også bygge sommerhus og mere.

​

NĂĄr vi skal bygge nyt hus eller erhvervsbygning, starter vi med gennemgĂĄende rĂĄdgivning af dig og dit projekt. Som byggefirma er vi meget kompetente i byggerĂĄdgivning ved nybyggeri og varetager gerne hele entreprisen. Vi giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud, inden vi udarbejder plantegninger for dit nye hus. Vi indhenter ogsĂĄ de nødvendige byggetilladelser for byggeriet af dit nye hus. 

​

Du skal altsĂĄ bare deltage i det omfang, du har lyst til og har mulighed for. Med hensyn til udformningen af nybyggeriet og materialevalg nĂĄr vi skal bygge et hus eller forretning, tager vi os af alt det praktiske. 

​

Vi ser selvfølgelig gerne, at du engagerer dit i dit nye drømmehus og sparrer med os omkring dine ønsker, så vi kan bygge nyt hus til dig, efter dine egne ønsker.

​

Nybyggeri i alle afskygninger

Vi kan bl.a. tilbyde nybyggeri inden for følgende:

​

  • Typehus
  • Arkitekttegnet hus
  • Sommerhus
  • Lavenergihus
  • Vinkelhus/Længehus
  • Træhus
  • Landbrug
  • Hal
  • Erhvervsbyggeri

​

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om vores vidtrækkende​ kompetencer.

​

Mange års erfaring i at bygge nyt hus af træ​

Vores mangeårige erfaringer med at bygge træhuse, sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give dig gode råd om design, arkitektur og valg af materialer - vi har trods alt set, og arbejdet med, flere parcelhuskvarterer end de fleste.

​

Igennem årene har vi endvidere oparbejdet et bredt netværk inden for vores branche, så dit nybyggeri er i trygge hænder hos os. Samtidig er vi medlem af Byg Garanti. Skal du have et professionelt byggefirma, til at bygge nyt hus i træ, eller andet, er vi din lokale og landsdækkende tømrer og snedker, der kan varetage og løfte opgaven.

​

Vi er i det hele taget et team af professionelle danske hĂĄndværkere, som elsker at arbejde med træ og at udnytte alle træets mange anvendelsesmuligheder. 

Derudover sætter vi en ære i at være med til at bevare Danmarks stolte traditioner i at arbejde med træ. Vi har derfor også et snedkerværksted på lokationen.

​

Kontakt os og drøft dine ønsker til nybyggeri

​Hvad koster det at bygge nyt hus? Har du gjort dig nogle overvejelser omkring dit drømmehus, eller har du brug for noget kompetent sparring og professionel rådgivning, så kan vi give dit en pris på at bygge nyt hus eller erhvervsejendom m.m.

​

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud pĂĄ nybyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine ønsker og behov. Vi besvarer gerne spørgsmĂĄl og fortæller om vores referencer. ​Du kan ringe  pĂĄ mobil 2026 4727 eller skrive til os pĂĄ e-mail torben@mesterfrandsen.dk.

Her har vi opført en helt ny og moderne idrætshal for en institution.

Bliv kontaktet om hus- og erhvervsbyggeri

​​Udfyld kontaktformularen herunder og bliv kontaktet af os, for at drøfte din byggeopgave. Har du allerede en plantegning eller arkitekttegning, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på, at få bygget et nyt hus.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Tømrer- og Snedkermester

Torben Frandsen ApS

CVR-nummer:32086268

KONTAKT OS

Torben Frandsen

Telefon: 2026 4727

post@mesterfrandsen.dk​

torben@mesterfrandsen.dk

PARTNERE

​Dansk Byggeri

Danaweb A/S