Byg nyt hus eller nyt sommerhus nær Holstebro til alle formål

​Hos Tømrer- og Snedkermester Torben Frandsen, tilbyder vi alle former for nybyggeri for private og erhverv i nærheden af Lemvig, Holstebro, Ringkøbing og omegn. Vi løser både små og store opgaver og kan bygge nyt hus og mere, som eksempelvis ny carport, udestue, børnenes legehus eller måske et anneks til gæsterne. Ud over nyt hus, kan vi også bygge sommerhus og mere.

​

NĂĄr vi skal bygge nyt hus eller erhvervsbygning, starter vi med gennemgĂĄende rĂĄdgivning af dig og dit projekt. Som byggefirma er vi meget kompetente i byggerĂĄdgivning ved nybyggeri og varetager gerne hele entreprisen. Vi giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud, inden vi udarbejder plantegninger for dit nye hus. Vi indhenter ogsĂĄ de nødvendige byggetilladelser for byggeriet af dit nye hus. 

​

Du skal altsĂĄ bare deltage i det omfang du har lyst til og har mulighed for. Med hensyn til udformningen af nybyggeriet og materialevalg nĂĄr vi skal bygge et hus eller forretning, tager vi os af alt det praktiske husbyggeri og planlægning. 

​

Vi ser selvfølgelig gerne, at du engagerer dit i dit nye drømmehus og sparrer med os omkring dine ønsker, så vi kan bygge nyt hus til dig, efter dine egne ønsker.

​

Nybyggeri i mange afskygninger

Vi kan både tilbyde nybyggeri inden for følgende hustyper:

​

  • Typehus
  • Arkitekttegnet hus
  • Sommerhus
  • Lavenergihus
  • Vinkelhus/Længehus
  • Træhus

​

Desuden kan vi også hjælpe dig inden for landbrugsbyggeri, halbyggeri og erhvervsbyggeri. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om vores vidtrækkende​ kompetencer.

​

Mange års erfaring i at bygge nyt hus af træ​

Vores mangeårige erfaringer med at bygge træhuse, sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give dig gode råd om design, arkitektur og valg af materialer - vi har trods alt set, og arbejdet med, flere parcelhuskvarterer end de fleste.

​

Igennem årene har vi endvidere oparbejdet et bredt netværk inden for vores branche, så dit nybyggeri er i trygge hænder hos os. Samtidig er vi medlem af Byg Garanti. Skal du have et professionelt byggefirma, til at bygge nyt hus i træ, eller andet, er vi din lokale tømrer og snedker til at varetage og løfte opgaven.

​

Vi er i det hele taget et team af professionelle danske hĂĄndværkere, som elsker at arbejde med træ og at udnytte alle træets mange anvendelsesmuligheder. 

Derudover sætter vi en ære i at være med til at bevare Danmarks stolte traditioner i, at arbejde med træ. Vi har derfor også et snedkerværksted på lokationen.

​

Kontakt os og drøft dine ønsker til nybyggeri

​At bygge nyt hus er aldrig billigt, men hvad koster det at bygge nyt hus? Har du gjort dig nogle overvejelser omkring dit drømmehus, eller har du brug for noget kompetent sparring og professionel rådgivning, så kan vi give dit en pris på at bygge nyt hus eller erhvervsejendom.

​

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på nybyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine ønsker og behov. Vi besvarer gerne spørgsmål og fortæller om vores referencer. ​Du kan ringe til os på mobil 2026 4727 eller på telefon 9748 1827. Du kan også skrive til os på e-mail torben@mesterfrandsen.dk.

Her har vi opført en helt ny og moderne idrætshal for en institution.

Bliv kontaktet om hus- og erhvervsbyggeri

​​Udfyld kontaktformularen herunder og bliv kontaktet af os, for at drøfte din byggeopgave. Har du allerede en plantegning eller arkitekttegning, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på, at få bygget et nyt hus.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Tømrer- og Snedkermesteren

Torben Frandsen ApS

CVR-nummer:32086268

PARTNERE

​Dansk Byggeri

Danaweb A/S