Tagrenovering, vedligeholdelse og andet tagarbejde

Hos Tømrer- og Snedkermester Torben Frandsen kan vi udføre alt i tagrenovering og andet tagarbejde i hele landet. Vi er specialister i tagrenovering samt i reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner.

Vigtigt med løbende vedligeholdelse og tagrenovering

​Vi står altid klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand. ​​Det er vigtigt, at man kigger taget efter for utætheder og skader med jævne mellemrum, da det i sidste ende kan spare dig for mange bekymringer. En tagrenovering bør derfor aldrig udskydes, hvis det kan undgås.

Du kan undgå svamp i tagkonstruktionerne ved at forbedre ventilationen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan også give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen. Desuden kan en effektiv tagisolering have en betydning for din varmeøkonomi. Du kan gøre meget for at forlænge tagets levetid, og vi udfører gerne et tageftersyn.

Der er mange muligheder i forbindelse med en tagrenovering, for vi kan montere kviste og ovenlysvinduer. Vi kan lave loftrum om til beboelse, og vi kan udføre rejsning på flade tage. Desuden kan vi udskifte gammelt tagpap med flotte tegl, men det kan kræve en forstærkning af tagkonstruktionen.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller andet tagarbejde. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, hvor du også kan stille spørgsmål og høre om vores referencer. Ring til os på mobil 2026 4727 eller skriv til vores e-mail torben@mesterfrandsen.dk.

Skriv til os direkte i vores kontaktformular

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Tømrer- og Snedkermester

Torben Frandsen ApS

CVR-nummer:32086268

KONTAKT OS

PARTNERE

Dansk Byggeri

Danaweb A/S