Ombygning af hus eller i din forretning

Hos Tømrer- og Snedkermester Torben Frandsen kan vi udføre ombygning af hus eller din bolig i hele landet. Det kan også være ombygning af butik, et kontor eller for eksempel en institution.​

Mulighederne åbnes med en ombygning​

Vi har sans for enhver form for ombygning af hus, og derfor kan vi se muligheder frem for begrænsninger, når vores kunder kommer med deres drømme, ønsker og behov. Vores mangeårige erfaring med træ, sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give råd og vejledning om valg af design, arkitektur og materialer.

God vedligeholdelse og gennemtænkt ombyggeri af huset, sikrer jer en bedre livskvalitet i form af bedre udnyttelse af jeres kvadratmeter og måske også et bedre indeklima. Det er også populært, at bygge ud ved familieudvidelse, i stedet for at skulle flytte helt - hvem ved, måske bor du allerede i dit fremtidige drømmehus?​

Med enkle midler og gode ideer kan vi skabe et dejligt og gennemført hjem, der passer til jeres personlige stil. Mulighederne er uendelige med ombygning af hus, sommerhus eller erhverv.

​I kan blandt andet overveje at få bygget en kvist i taghældningen, som giver mere dagslys i stuen, og som giver huset mere karakter. I kan også overveje at få bygget en udestue, der både giver mere plads, lys og længere sommeraftener.​

Mulighederne for ombygning af huset er mange - kontakt os for at høre mere om priser på ombygning af hus, virksomhed eller fritidsarealer.

Hør mere om ombygning af hus eller erhverv

​Hvis du vil høre mere om mulighederne for en ombygning af din bolig eller din forretning, tager vi gerne en drøftelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os, vedrørende ombygning af hus, på mobil 2026 4727 eller skrive til os på e-mail torben@mesterfrandsen.dk. Vi besvarer gerne spørgsmål og fortæller om vores referencer.

Eller skriv direkte i vores kontaktformular

Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Tømrer- og Snedkermester

Torben Frandsen ApS

CVR-nummer:32086268

KONTAKT OS

PARTNERE

Dansk Byggeri

Danaweb A/S