Hulmursisolering og anden isolering af huse og ejendomme

​Hos Tømrer- og Snedkermester Torben Frandsen er vi eksperter i isolering, herunder hulmursisolering, som vi udfører i hele landet. Vi tilbyder isolering af tage, lofter og gulve samt hulmursisolering af ydervægge i både nye og ældre bygninger. Det kan være kontorbygninger, villaer og sommerhuse m.m.

Ældre ejendomme bør få en hulmursisolering

​God isolering er sund fornuft, og en grundig efterisolering nedsætter dit varmeforbrug. Det gælder især en hulmursisolering i ældre ejendomme. Dertil kommer, at du vil få et sundere indeklima. Vægge, gulve og lofter bliver varmere, og det begrænser risikoen for skimmelsvamp på de indvendige overflader.

Det er vigtigt at undgå, at isoleringen samler fugt. Det nedsætter isoleringsevnen og kan udløse råd- og svampeangreb. Derfor indbygger vi typisk en dampspærre i konstruktionerne. Det er i det hele taget vigtigt at få udført isoleringsarbejdet korrekt, da moderne isolering gør en bolig meget tæt, og det holder varmen inde og kulden ude, men kan også holde fugten inde. Det er også meget typisk, at en ældre hulmursisolering er blevet ødelagt af fugt.

Få flere oplysninger om vores isoleringsarbejde

​Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, så vi kan gennemgå din bolig eller din ejendom. Her kan vi drøfte de forskellige muligheder for isolering og hulmursisolering, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. Samtidig kan du stille spørgsmål og høre om vores referencer.

Kontakt os på mobil 2026 4727 eller e-mail torben@mesterfrandsen.dk for at aftale nærmere.

Eller skriv direkte i vores kontaktformular

Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Tømrer- og Snedkermester

Torben Frandsen ApS

CVR-nummer:32086268

KONTAKT OS

PARTNERE

Dansk Byggeri

Danaweb A/S